Hanishan Basenjit

perjantai 29. toukokuuta 2009

Kranssi

Pentutreffeiltä mukaan tarttui basenjiaiheinen piparimuotti. Olen sitä jo pitkään kuolannut, mutta en ole tiennyt mitä sillä tehdä (pipareita; tuskin...).
Olen hiljan tutustunut uuteen massamateriaaliin ja siihenhän tuota muottia oli ihan _pakko_ testata. Alla ensimmäinen kokeilu. Veikkaan, että lisää tulee, kunhan saan aikatauluongelmaa jollakin tapaa ratkaistua. Ts pari tuntia vuorokauteen aikaa lisää.



Pentutreffit 21.5.

Pääsin ensimmäisen (!!!) kerran Basenjikerhon vuosittaisille pentutreffeille. Kyllä oli mukavaa! Ihana pentuvyöry piti huolen, että vauhtia ja tilanteita riitti. Pennut käyttäytyivät todella kauniisti ja sielunkumppaneita löydettiin porukasta. Meiltä treffeille osallistuivat Muru, Tupla, Tico ja Tiltu. Kuvia tapahtumasta löytyy alla olevista osoitteista

http://picasaweb.google.fi/sarisavo0/PENTUTREFFIT#
http://picasaweb.google.com/hanna.kaukola/Pentutreffit09#

Murun ja Ticon tyylinäyte poskivalssista (kuva Sari Savo)

Tampereen pentunäyttely 16.5.2009

Saimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta Tampereen pentunäyttelyssä Kaupissa. Tuloksetkin olivat mukavat, joten mikäpä meidän päivästä nauttiessa.

Narttupennuissa Tiltu oli toinen ja Muru ensimmäinen. Kumpikin saivat kunniapalkinnon.
Urospennuissa Tico oli kolmas, Viggo toinen ja Tupla ensimmäinen. Viggo ja Tupla saivat KP:n. Lopulta Tupla oli ROP ja Muru VSP.

Hanishan kasvattajaluokka oli ROP ja sai kunniapalkinnon.

Ryhmissä Tupla sijoittui hienosti kolmanneksi. Hip hip hurraa!

Suurkiitokset tytöille mukavasta päivästä!!!

Kuvassa Tupla Hämeenlinnan näyttelytreeneissä Heidin luona.

torstai 7. toukokuuta 2009

Silmäpeilauksia

Tiltu ja Tupla poikkesivat tänään virallisessa silmäpeilauksessa. Kummallakin oli vasemmassa silmässä pienen pieni PPM-rantu, mutta muuten tuli puhtaat paperit.

tiistai 5. toukokuuta 2009

Hollolan pentunäyttely 3.5.


Pentuset osallistuivat ensimmäiseen näytelmäänsä Hollolaan. Olen todella ylpeä pienten hienosta käyttäytymisestä!
Muru (H. Que Sera Sera) sijoittui narttupennuissa neljännelle sijalle. Pojissa Tico-Tico (H. Real thing) oli toinen ja Tupla (H. Quiet Zone) ensimmäinen. Tupla vielä antoi leipoa itsestään ROP-pennun sekä voitti ryhmän! Ei hullumpi aloitus vaaveliltamme <3.

Mouhijärven ryhmänäyttely 2.5.

Mouhijärven ryhmänäyttelyssä Tytti-tylleröinen (H. Sleeping Beauty) paras narttu 2. Hienoa! Vappu (H. Ultima Thule) sai tällä kertaa EH:n.