Hanishan Basenjit

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Tampereen Maastot 2.8.2009

Telma on viettänyt hiljaiseloa harrastusrintamalla, mutta Tampereen maastoihin oli jo lähdettävä, kun ihan kotinurkilla vielä olivat. Kisa oli Telman ensimmäinen tälle kesälle ja toinen kaikenkaikkiaan. Ensimmäinen kilpailu viime kesänä meni harakoille kuonokopan kuopimisen vuoksi. Nyt, kun löysimme neidin mielestä mukavamman kopan, maistui menokin erilailla. Täytyy sanoa, että tytön juoksua ei voinut kuin ihaillen seurata.
Alkuerien jälkeen Telmalla oli plakkarissa ensimmäinen sija pistein 251. Rata oli melko pitkä ja raskaskin, joten tuli treenaukset testattua. Ja hyvinhän sen oli basut hoitaneet :-). Telma jaksoi finaalissa lähes yhtä tykisti ja sai pisteitä 244. Yhteispisteillä 495 irtosi voitto ja Pohjois-Hämeen Kennelpiirin Mestaruus!